X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


Використання лаку для нігтів ЦИКЛО 200 у хворих з грибковими ураженнями нігтів

В останні роки спостерігається тенденція зростання грибкових захворювань. За деякими даними, на мікози страждає п’ята частина населення земної кулі. Розповсюдженість мікозів у різних країнах коливається від 4,3 до 8,9  % і залежить від кліматичних умов та соціально-економічного розвитку суспільства [1, 2].

Читати повністю »

05.10.2024 |

Надійне джерело здоров’я та енергії для дорослих та малюків — вітаміни Доппельгерц®

Літо — це особлива пора року, коли час ніби зупиняється, а життя стає насиченим та безтурботним, яскравим, сповненим емоцій і незабутніх моментів. Час завжди рухається вперед, і ось вже на горизонті з’являється осінь. Цей перехід завжди здається трохи несправедливим: тільки ти звик до свободи, як вона змінюється на розклад уроків, домашні завдання та ранні підйоми. І хоча школа приносить свої радощі — зустрічі з однокласниками, нові знання, цікаві виклики, але малюки стикаються із постійним фізичним та емоційним напруженням, яке потім веде до перевтоми та зниження імунного захисту. В свою чергу, в умовах воєнного стану учні та вихованці закладів дошкільної освіти перебувають у постійній небезпеці, що загострює стрес. Не обходять ці «випробування осені» і дорослих — нові проекти на роботі, чергові дедлайни та завдання «на вчора». Але кожен неодмінно щодня хоче з новими свіжими силами просуватися до поставлених цілей, зберігаючи спокій, здоров’я та гармонію у взаєминах з оточуючими. У таких умовах наш організм не завжди в змозі цілком впоратися із додатковим навантаженням і, що природньо, вимагає додаткової турботи та допомоги.

Читати повністю »

|

Понад 110 мільйонів гривень на благодійність спрямувала мережа аптек «АНЦ» підтримуючи країну

Коли мова заходить про сучасний український бізнес та благодійність, то яким він постає в уяві? Спостерігаючи за благодійною діяльністю бізнесів, можна виділити кілька типових підходів. Одні компанії створюють власні благодійні проєкти, інші працюють з одним-двома фондами. Деякі реагують лише на прямі запити про допомогу, а інші беруть участь у більшості відомих зборів та заходів. Є також компанії, діяльність яких свідчить про наявність структурованого підходу.

Читати повністю »

|

Професійні та чуйні. «Аптека доброго дня» вітає фармацевтів з професйним святом

На честь Дня фармацевтичного працівника України мережа «Аптека Доброго Дня» дякує працівникам, які проявили професіоналізм, чуйність, сміливість, та розповідає про нову корпоративну культуру.

Читати повністю »

|

Продажі, що випереджають ринок: Farmak підбив підсумки 1 півріччя 2024 року

Провідний виробник ліків в Україні Farmak відзвітував про підсумки першого півріччя 2024 року. За цей період компанія досягла значного зростання: продажі в аптеках збільшилися на 20 %, а категорія «госпіталь» показала приріст у 42 %. Такі показники вкотре підтверджують стійке лідерство Farmak на українському фармацевтичному ринку.

Читати повністю »

|

Аптечна мережа 9-1-1 працює там, де людям найбільше потрібні ліки 

Лише 11% сіл України мають аптеки, де їхні жителі можуть придбати ліки, а мешканцям понад 20 тисяч сільських населених пунктів за лікарськими засобами доводиться їхати в найближче місто чи селище, відстань до якого може складати десятки кілометрів. Особливою проблемою придбання потрібних препаратів стало для людей, що мешкають на прифронтовій території. Аптечна мережа 9-1-1 взяла на себе відповідальність за здоров’я українців, які живуть на Харківщині та Херсонщині, — на сьогодні вже 3 мобільні аптеки забезпечують їм доступ до необхідних лікарських засобів, зокрема, і за програмою «Доступні ліки».

Читати повністю »

|

Карбуємо фармацевтичний генетичний код: Інтерв’ю в.о. ректора Національного фармацевтичного університету Алли Котвіцької

Фармацевтична освіта не може стояти осторонь тих динамічних процесів та історичних подій, які відбуваються в нашій державі. Національний фармацевтичний університет як флагман вітчизняної фармацевтичної освіти завжди займає активну позицію і проявляє своє лідерство.
Напередодні Дня фармацевтичного працівника України журналісти редакції поспілкувались з в.о. ректора Національного фармацевтичного університету, доктором фармацевтичних наук, професором, заслуженим діячем науки і техніки України, кавалером ордена княгині Ольги III ступеня Аллою КОТВІЦЬКОЮ

Читати повністю »

|